Coaching


Individueel

Coaching is geen therapie, maar is een stukje begeleiding waarbij je je prettiger, sterker en gelukkiger zal voelen én meer vertrouwen zal krijgen en uitstralen.

Samen gaan we naar jouw persoonlijke wensen en talenten kijken. Jouw wensen en talenten gaan we gebruiken om beter met jouw lastige of onprettige momenten om te kunnen gaan en te werken naar jouw droomdoel.

Jouw droomdoel voor nu én de toekomst!

Groepsgericht

Omdat je niet de enige bent met onprettige en moeilijke momenten en ervaringen, kan het soms prettig zijn om samen met andere kinderen te werken naar jouw droomdoel. Spelenderwijs kunnen andere kinderen jou helpen en inspireren en anderzijds kan jij de andere kinderen op weg helpen.Klik hier voor het aanbod en tarieven van de verschillende coachmogelijkheden (individueel en groepsgericht) en de  trainingen.


Trainingen

Dit ben ik training

Voel jij je soms ook heel onzeker of heb je geen of weinig zelfvertrouwen, heb je moeite om voor jezelf op te komen of kan je heel verlegen zijn? Dat is helemaal niet vreemd, want weet je dat er héél veel kinderen zijn die dit ook ervaren? Daarom is het misschien heel fijn om samen met andere kinderen de training “Dit ben ik” te volgen. De training is laagdrempelig en zal daarom uit maximaal 4 kinderen bestaan.

Tijdens deze training ga je samen met andere kinderen spelenderwijs op zoek naar een manier waarop jij jezelf kunt zijn, je sterk(er) kan voelen en duidelijk(er) je grenzen kunt stellen. 

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

 

Youve got talent

Ben jij ook vaak bang dat je iets niet goed doet of voel je je in sommige situaties gestrest, waardoor je je minder goed kunt concentreren of heb je vaak het idee dat andere kinderen het beter doen of kunnen dan jij?  

Dat is soms behoorlijk vervelend en lastig. Weet je dat je absoluut niet de enige bent die deze onzekere gevoelens heeft. Iedereen is namelijk wel eens onzeker of bang. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat 1 op de 10 kinderen last heeft van faalangst.

Tijdens de training “You’ve got talent” ga ik je helpen om met je angstgevoelens om te gaan. Samen met andere kinderen ga je op talentenjacht. Je gaat op zoek naar je eigen talenten en helpende gedachten. Je zelfvertrouwen zal steeds sterker worden en je zal je steeds meer ontspannen voelen. 

De training is laagdrempelig en zal daarom uit maximaal 4 kinderen bestaan.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

 

Sterk tegen pesten

Helaas komt pesten vaak voor. Als je (veel) gepest wordt, kan dat invloed hebben op alles wat je doet, je (zelf)vertrouwen, je mooie eigenschappen en je zelfbeeld.  Je zal vaak verdrietig of boos zijn of je voelt je wellicht erg onzeker. Daarom leer je tijdens deze training in een klein groepje hoe je op jezelf kunt vertrouwen, hoe je je sterk(er) kan voelen en hoe je een positief zelfbeeld kunt ontwikkelen.

Iedereen is uniek en iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Jij ook!

De training is laagdrempelig en zal daarom uit maximaal 4 kinderen bestaan.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.