Tips aan tafel


Als ouder wil je je kind zien stralen en genieten! Je wilt dat je kind gelukkig is!

Helaas zijn er ook (vaak) momenten waarop je je kind minder plezier ziet uitstralen of moeite ziet hebben om de dag op een positieve manier door te komen. 

Dat zijn momenten waarop je je als ouder soms machteloos en verdrietig kunt voelen.

Het is begrijpelijk dat het als ouder soms moeilijk is om te zien en te ervaren dat je eigen kind soms moeite heeft om zichzelf op een waardevolle en positieve manier staande te houden in de maatschappij. 

Je wilt je kind graag helpen, maar soms weet je even niet meer hóe je je kind kan bereiken en helpen.

Er zijn momenten dat je je kind niet (goed) kunt benaderen en bereiken. Dan is het  moeilijk om verbinding met je kind te krijgen. De verbinding die jij als ouder én je kind zo hard nodig hebben.

Je wilt tenslotte beter met je kind kunnen praten om écht te weten wat er bij je kind leeft en als ouder wil je er natuurlijk altijd  voor je kind (kunnen) zijn.

 

In de praktijk is gebleken dat veel ouders het prettig vinden om dergelijke ervaringen te kunnen delen en gebruik te kunnen maken van tips van anderen.

Speciaal voor deze ouders worden er bij mij in een huiselijke sfeer aan de bartafel, onder het genot van koffie/ thee en wat lekkers, op een laagdrempelige manier tips en informatie uitgewisseld. Natuurlijk zal ik hierbij extra informatie en adviezen geven.

 

Er kunnen maximaal 8 personen aan de bartafel, dus ook hiervoor geldt dat het laagdrempelig is.