Ben jij tussen de 12 en 16 jaar? Ook dan kan ik wat voor je betekenen!


 

Hoi, ook jij bent van harte welkom, want ook jij kan een steuntje in je rug nodig hebben.

Voor jou is verlies of scheiding tenslotte ook een aangrijpende gebeurtenis. En dat zorgt soms voor momenten waarin je flink kunt ‘stoeien’ met jezelf, je omgeving of de situatie waarin je bent beland.

Je bent dus zeker niet de enige die soms even niet meer weet hoe je met de aangrijpende situatie om moet gaan.

 

Ik ben Marike en ik geef je graag dat extra steuntje die je wellicht nodig hebt. En weet je wat zo fijn is? Coaching is heel laagdrempelig, want het is geen therapie. Coaching inspireert je in wat jij wilt en hoe je dit kunt bereiken. Jij bepaalt dus wat je prettig vindt en nodig hebt tijdens de coachsessies. En daar ga ik je bij helpen.

 

Misschien kom je nu tot de conclusie dat ik wat voor je kan betekenen. Wellicht vind je het dan fijn als we (vrijblijvend) kennis met elkaar maken. Dit kan bij mij in de praktijk of als je dat prettiger vindt via beeldbellen. Daarna kan je alsnog beslissen of ik je wel of niet kan helpen.

Omdat je minderjarig bent, is het belangrijk dat je je ouders hiervan op de hoogte brengt. En als je het prettig vindt, dan mag je vader of moeder natuurlijk mee als we kennis met elkaar gaan maken.