Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Ik help je graag!


Hoi, ik ben Marike en ik help kinderen die soms verdrietig zijn omdat ze iemand missen die overleden is of omdat ze het lastig vinden dat hun ouders gescheiden zijn. Maar ik help ook kinderen die het moeilijk hebben omdat bijvoorbeeld iemand in hun omgeving ernstig ziek is of omdat er iets is gebeurd wat heel ingrijpend is.

Het is helemaal niet vreemd dat het dan soms best lastig is om met deze verdrietige situatie om te gaan.

En weet je dat het helemaal niet erg is als je het even heel moeilijk hebt en verdrietig of boos bent?

 

Hokaijohelpen? 

 

Jij en ik, gaan samen ontdekken wat jou helpt om met je verdrietige situatie om te gaan. Met leuke (smiley)kaartjes, tekeningen, spel, sportactiviteit etc. ga ik je helpen om je prettiger en sterker te voelen.

 

Natuurlijk is het heel begrijpelijk als je het allemaal een beetje spannend vindt. Het zal best moeilijk zijn om een voorstelling te maken van de activiteiten die ik met jou ga doen om je verder op weg te helpen.

 

Daarom ga ik eerst kennis met jou maken, zodat we elkaar wat beter leren kennen. Ik kan je dan laten zien en uitleggen hoe ik jou een steuntje in je rug kan geven. Je papa of mama mag dan natuurlijk ook mee.